Wat klein begon

In 2004 begon deQuelery Windinstruments klein in een gepotdekselde schuur in de achtertuin maar groeide over de jaren uit zijn jasje. Nu, al weer vele jaren verder, is het bedrijf gegroeid naar een bloeiende organisatie in een mooi bedrijfspand wat ambacht en creativiteit ademt! Als u bij ons binnen stapt aan de Productweg 9 in Vlissingen komt u binnen in een prachtige winkel met atelier. We zijn voorzien van een werkplaats en een geweldige bovenruimte met een kleine studio en waar de webshops zich bevinden.

Skills

Binnen de vier muren van ons bedrijfspand kunnen we vele dingen doen. Onder andere: reparatie en onderhoud aan blaasinstrumenten, customizen van blaasinstrumenten, productie van eigen producten, 3D printen, CNC frezen en graveren, e-commerce, een fysieke winkel, ergonomische aanpassingen en we hebben, klein maar effiecient, een eigen studio. 

Passie

Dit woord is voor ons erg belangrijk! Ondernemen met passie! We noemen het ook wel “Ambacht met Passie”. Zonder dit kan je beter maar niet ondernemen denk ik.